Понеделник, 12.05.2012 г.

06.04.2024 15:07 - Accor удвоява присъствието си в Япония с отварянето на 22 нови хотела

Най-голямата международна група за хотелиерство в региона обяви откриването на 22 хотела и над 6000 стаи в Япония в началото на април. Така групата ще удвои портфолиото от хотели на Accor там до 46 обекта.

Хотелите, включващи дванадесет хотела Grand Mercure и десет хотела Mercure, са на различни места - от най-северната префектура на остров Хокайдо до най-южната префектура на Окинава, и са разположени близо до местни удивителни места като нос Занпа в Окинава, село Асука в Нара, парк Shiroi Koibito в Хокайдо и Сенри Бийч в Уакаяма. Всеки хотел предлага набор от стаи за гости, ресторанти и уелнес съоръжения като онсен (горещи извори), сауни и плувни басейни, като хотелите предлагат и невероятна гледка към местния пейзаж.

Grand Mercure Hotels & Resorts е първокласна марка на Accor. Всеки хотел под този бранд е уникален и автентично отразява своята дестинация, като възприема местния начин на живот, съчетавайки вековни традиции с модерен привкус. Grand Mercure прави своя дебют в Япония, предлагайки на гостите да изживеят престоя си в дестинацията чрез събития и мултисензорни изживявания, създадени от местни домакини.

Mercure Hotels & Resorts е позициониран в средния сегмент и се фокусира върху разкриването на съкровищата на местния квартал около всеки адрес. Хотелите Mercure предлагат много повече от просто място за спане – те са портал към дестинацията, покана към туристите да открият и опознаят местността.

Преди добавянето на тези нови хотели Accor управляваше 24 хотела (5741 стаи) в Япония под осем марки: MGallery; Пулман; Swissоtel; Mercure; Novotel; ibis; ibis Styles и ibis budget.

назад