Понеделник, 12.05.2012 г.

07.09.2022 22:06 - Европейските туристически агенти и туроператори ще се съберат в Ханя на остров Крит

Членовете на Изпълнителния съвет на ECTAA, организацията на европейските туристически агенти и туроператори, ще проведат среща в град Ханя, Крит, между 15 и 17 септември.

Според съобщението срещата ще се фокусира върху теми, засягащи европейския туризъм, както и управлението и вземането на решения по актуални въпроси, свързани с туристическите пътувания.

Това ще бъде първата среща на ECTAA в Гърция през тази година, откакто организацията обяви страната за своя „предпочитана дестинация за 2022 г.“ след споразумение с Гръцката национална туристическа организация (GNTO) през април. Съгласно споразумението ECTAA популяризира Гърция като своя предпочитана туристическа дестинация за една година сред своите 70 000 члена -туристически агенти и туроператори от Европа.

Според Гръцката асоциация на туроператорите и туристическите агенции (HATTA), член на ECTAA, посещението на организацията е много обнадеждаващо и оптимистично, тъй като в разгара на успешния тазгодишен туристически сезон Гърция очаква с нетърпение по-нататъшното развитие на туризма си през 2023 г.

„Туристическите агенции в Европа ще се обединят за сътрудничество на много нива, за да увеличат туристическите потоци в европейските страни и Гърция очаква да извлече голяма полза от това“, казаха от HATTA.

 

 

назад