Понеделник, 12.05.2012 г.

25.05.2022 11:08 - Списание Elle пуска две хотелски марки

Модното списание Elle влиза в хотелския бизнес със стартирането на Elle Hospitality.

Новата хотелска компания Elle Hospitality има две бутикови марки: Maison Elle и Elle Hotel.

Според Elle, марката Maison Elle е позиционирана да бъде „достъпна и удобна“ за потребителя, като същевременно демонстрира модерен дизайн и декор.

Обявен като „концепция за гостоприемство от висок клас“, хотел Elle се фокусира върху културното потапяне и планира да използва местни жени дизайнери и занаятчии при проектирането на стаи за гости, апартаменти и общи пространства.

Първият хотел на Maison Elle се очаква да отвори врати в Париж тази есен в 17-ти район на града, близо до Триумфалната арка. Имотът с 25 стаи ще бъде собственост и управляван от Studio V, дъщерно дружество на френската хтелиерска група Valotel.

Хотели под бранда Maison Elle ще бъдат отворени и на други места в Париж, както и на редица европейски пазари и в Китай.

Дебютът на хотел Elle е насрочен за лятото на 2023 г. в Халиско, Мексико. Обектът се разработва в партньорство с базираната в Мексико група за недвижими имоти и инвестиции Actur.

Марката Elle планира да си сътрудничи с местните хора по определени елементи на дизайна, а устойчивостта е посочена като „основен приоритет“ за проекта.

Освен с Elle Hospitality, глобалният медиен бранд, който е собственост на френската Lagardere Group, разшири бизнеса си през последните години, като откри кафенета, салони за красота и спа центрове с марка Elle.

 

назад