Понеделник, 12.05.2012 г.

17.04.2022 16:16 - Virgin Atlantic с рекламна кампания, която поставя екипажа в светлината на прожекторите

Авиокомпанията стартира нова имиджова кампания – първата от повече от две години след като започна пандемията Covid-19.

Кампанията е създадена в партньорство с рекламна агенция Lucky Generals под слогана „Виж света по различен начин“.

Рекламата се базира на характера на авиокомпанията, която в своята история винаги е оспорвала  статуквото, както и на приемането на факта, че туристическата индустрия навлиза във вълнуваща нова ера след пандемията.

Кампанията защитава хората и клиентите на авиокомпанията, като стъпва върху изследвания, които показват, че пътниците намират за безлични екипажите на повечето авиокомпании.

В основата на 60-секундното рекламно видео, което ще се излъчва по телевизии, е поведението на група герои, първоначално на летище, а после и на борда на самолет A350-1000, под въздействието на  песента „I am what I am“ /Аз съм това, което съм“/.

Шай Вайс, главен изпълнителен директор на Virgin Atlantic, каза: „В основата на нашия бизнес е разбирането, че всеки от нашите служители може да бъде самият себе си, когато е на работа. Знаем, че допирните точки, които имат най-голямо значение, и преживяванията, които отличават Virgin Atlantic от останалите авиокомпании, се определят от нашите хора.”

Virgin Atlantic наскоро възстанови пълния си трафик за САЩ за първи път от началото на пандемията, летейки до Ню Йорк, Лос Анджелис, Маями, Сан Франциско, Орландо, Бостън, Вашингтон и Сиатъл.

Авиокомпанията стартира нови услуги до Остин, Тексас от 25 май 2022 г.

 

назад