Понеделник, 12.05.2012 г.

20.02.2022 15:23 - Австралия се отваря за международни туристи, стартира глобална рекламна кампания

Tourism Australia стартира нова кампания на международните пазари, за да насърчи туристите да резервират следващата си почивка в Австралия, тъй като границите се отварят отново за всички напълно ваксинирани туристи и други посетители през следващата седмица.

Go Australia е кампания на стойност 21 милиона британски лири, която се разгръща на ключови пазари, включително Германия, Франция, Италия, Канада, САЩ и Обединеното кралство.

Тя се стреми да напомни на туристите за всички невероятни преживявания, които ги очакват в Австралия. Автралийският министър на търговията, туризма и инвестициите на Австралия Дан Техан каза, че Tourism Australia е готова да удвои международните си маркетингови усилия, след като бъде обявено повторното отваряне на границите на държавата-континент.

„Светът чака две години и нашата най-нова рекламна кампания ще им напомни какво са пропуснали туристите“, каза Техан. „След Covid-19 светът с нетърпение очаква да си почине и ние искаме тази почивка на хората да бъде в Австралия. Новата кампания е само първата стъпка в дългосрочната стратегия за рестартиране на туризма в Австралия, като допълнителни инвестиции в туристически маркетингови кампании в международен план ще има през втората половина на годината.

Управляващият директор на Tourism Australia Филипа Харисън каза, че кампанията ще се провежда в телевизионни, печатни, дигитални и социални канали на ключови пазари и ще включва някои от най-емблематичните дестинации и преживявания в Австралия. „Австралия има невероятни места, с които сме известни и обичани по целия свят, като Големия бариерен риф, внушаващия страхопочитание Улуру и Харбър Бридж в Сидни, и сега е моментът да напомним на света за тези неща, както и да покажем редица наши по-малко известни, но също толкова зрелищни преживявания и дестинации“, обясни тя.

 

назад