Понеделник, 12.05.2012 г.

21.10.2021 09:35 - Tui препозиционира бранда си с нова рекламна кампания

Европейският номер 1 в туризма стартира рекламна кампания в цяла Европа, която ще продължи няколко години, за да популяризира сред потребителите "широката гама на предлагане" на туроператора.

Кампанията „Live Happy“ във Великобритания започва с 60-секундно видео, което ще излъчи по време на епизод от популярния сред британците сериал Coronation Street по телевизия ITV.

Рекламната кампания ще се разпространява също така и по каналите на видео при поискване, онлайн видео, радио, социални медии, печатни медии, билбордове, витрини. Тя ще обхване 23 европейски страни.

От Tui казаха, че се надяват кампанията да привлече „по-широка публика, която търси автентични местни преживявания по време на почивката си, но ще бъде насочена и към традиционните клиенти, купуващи туристически пакети“.

Туроператорът се надява, че кампанията ще позиционира Tui като „модерна, иновативна туристическа компания“ и ще покаже, че тя има „опит, обхват и мащаб, за да създаде идеалния момент за пътуване за всеки турист“.

Главният маркетингов директор на компанията Кейти Макалистър каза: „За нас беше важно да покажем, че Tui помага на клиентите да получат много повече от плажни и слънчеви ваканции. При нас можете да карате ски, да релаксирате в спа курорти, да изследвате градове и всичко останало между тях."

Кампанията Live Happy е е разработена от рекламната агенция Leo Burnett London в партньорство с Tui.

 

 

Източник: Travel Weekly UK

назад