Понеделник, 12.05.2012 г.

10.03.2018 22:22 - За 16-ти път „Вашата ваканция“ в Бургас

От 12 до 13 април 2018 г. в Изложбен център „Флора“ в Бургас ще се проведе поредното издание на туристическата борса „Вашата ваканция”.

Проявата се организира по инициатива на Бургаска регионална туристическа асоциация /БРТА/ под патронажа на Министерство на туризма /MТ/, Областен управител на Област Бургас и Община Бургас.

Програмата на борсата включва туристическо изложение – възможности за общини и фирми, които представят туристически обекти и услуги в сферата на туризма; туроператори и турагенти; хотелиери и ресторантьори; производители и дистрибутори на продукти за туризма; рекламни агенции; туристически сдружения; информационни центрове; природни и национални паркове, резервати; учебни заведения; неправителствени организации; културни институти и др. да представят своя потенциал за развитие на туризъм чрез рекламно – информационни материали на изложбен щанд.

В семинарната програма ще се представят добри практики и достъпни решения за внедряване и управление на софтуер в хотели и ресторанти, представени от Microinvest.

назад